INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Glutenfri Suksessterte

Du trenger:

Nøttebunn:

  • 150 g hasselnøtter, males til mel
  • 75 g mandelmel 
  • 3 egg
  • 1 dl (90g) Sukrin
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 dl vann
  • 1 ts fiberhusk

Eggekrem:

  • 3 dl valgfri melk
  • 1 ts vaniljepulver
  • 5 eggeplommer
  • 1/2 - 1 dl Sukrin
  • 2 ss maisenna
  • 50 - 100 g meierismør
 

Slik gjør du:

Nøttebunn:

  • Bland hasselnøttmel, mandelmel og fiberhusk.
  • Skill eggene, og pisk eggehvittene og Sukrin stivt. 
  • Bland deretter inn eggeplommene, nøtteblandingen og vann.
  • Hell røren i en rund form som er enten smurt eller kledd med bakepapir. 
  • Stek bunnen på nederste rille i ca 20 minutter ved 175 grader.
  • Avkjøl.

Eggekrem:

  • Bland alle ingrediensene i en kjele. 
  • Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Vær forsiktig så det ikke blir for varmt. 
  • Når kremen har fått passe tykk konsistens, avkjøles kjelen i kaldt vann. 
  • Rør i kremen av og til.
  • Pynt gjerne kaken med litt revet sjokolade.
 
Kilde: Funksjonell Mat


 

 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb