INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Oppskrift Glutenfri Pizzabunn Jyttemel

Du trenger:

Oppskrift 1: 2 bunner med Jyttemel Original:

  • 1 ½ dl lunkent van
  • 25 gr gjær
  • 2 ss olje
  • ca. 2 ½ dl Jyttemjøl Original
 
Oppskrift 2: Pizzabunn med Jyttemel FibraTeff
 
  • 500 gr Jyttemjøl FibraTeff
  • 1 pk tørrgjær
  • 2 ss mais eller soya olje
  • ½ ts salt
  • Ca. 3 dl vann
 

Slik gjør du

Oppskrift 1:

  • Løs opp gjær i det lunkne vannet. 
  • Bland ned resten av ingrediensene. 
  • La deigen heve ca. 30 minutter. 
  • Hell deigen opp på melet bakerbord og kjevle den til to runde kaker.
  • stekes på 225 C ved nest nederste rille i 12-15 minutter. 

NB! Følg med på steketiden! Alle ovner er forskjellige. 

Oppskrift 2:

  • Lunket vann helles i en bolle i det tørre.
  • Heves ca. 30 min.
  • Kjevle ut på benken til ønsket størrelse og tykkelse. 
  • Ha på fyll.
  • Stekes ved 250 gr. Ca. 15 minutter, midt i ovnen.

NB! Følg med på steketiden! Alle ovner er forskjellige. 

 

 

 
Kilde: Holmen Crisp
 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb