INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Pizzabunn Glutenfri Cornells

Du trenger:

  • 375 gr. Cornells Mel- og frøblanding Grov
  • 1 ts. salt
  • 1 dl olivenolje/ rapsolje
  • 2 dl vann
 

Slik gjør du:

 

  • Bland alt det tørre og tilsett olje og vann som er blandet godt
  • La deigen svelle litt
  • Form en firkant midt på bakepapiret og legg et bakepapir over, og kjevle deigen utover på hele bakepapiret slik det er tilpasset ditt stekbrett. 
  • Ta så av det øverste papiret.
  • Kjevle deigen som vi gjør ved knekkebrød, (Du kan se hvordan det gjøres i vår nye bakefilm på www.cornells.no)
  • Du får enten en stor langpanne pizza, eller du kan lage små minipizzaer ved å dele opp deigen.
  • Forstek pizzabunnen i 180 – 200° i 10 – 15 min. 
  • Legg på det pizzafyllet du ønsker. Stek videre i 15 min. i 180 – 200°. 
  • Varmluft kan fint brukes. 
  • Følg med din ovn hvor lang steketid og temperatur du kan bruke første gangen.

NB! Følg med på steketiden! Alle ovner er forskjellige.

 

Kilde: Cornells Alternativ

 

 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb