INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Oppskrift Grovt Quinoa-brød

Du trenger:

  • 25 gr gjær
  • 4 dl vann
  • 1 måleskje (10 gr) FiberHusk
  • 2 dl quinoa-flak
  • 1 ts salt
  • 5-10 gr hel anis
  • 1/2 dl rapsolje
  • ca 6 dl fin glutenfri melblanding
Til formen
  • Olje
  • Quinoaflak
 
Kilde: Lindroos - Fiberhusk

Slik gjør du

    • Ovnstemperatur 200°
    • Smuldre opp gjæren og bland den i fingerlunkent vann ( 37°) til den løser seg opp
    • Tilsett FiberHusk, quinoaflak, salt og knust anis.
    • Rør om og la svelle i ca 10 min
    • Bland i olje og det meste av melblandingen
    • Bearbeid deigen krafrtig i kjøkkenmaskin
    • Tilsett resten av melet - deigen skal ha en ganske løs og klissete konsistens
    • Legg deigen i en lett smurt og quinoabestrødd form som rommer ca 1 1/2 liter
    • Strø litt quinoaflak over
    • Dekk til og la deigen heve i ca 30 min
    • Stek nederst i ovnen i ca30 minutter ved 200°
    • la brødet hvile en stund i formen før du tar det ut - la det kjølne under kjøkkenhåndkle
 
Kilde: Lindroos - FiberHusk
 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb