INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Du trenger:

Blåbærmuffins

  • 125 g smør eller margarin                     
  • 2 ½ dl sukker                                         
  • 3 egg                                                      
  • 2 dl Jyttemjøl Original                                         
  • 1 ts. bakepulver   

Slik gjør du

    • Rør smør og sukker hvitt og luftig. 
    • Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt.  
    • Sikt i Jyttemjøl og bakepulver og rør om.
    •  Fyll røren i papirformer, store eller små, halvfulle.
    •  ½ - 1 ts. blåbærsyltetøy has på toppen av formene. 
    • Stekes i 170 grader midt i ovnen, ca.10 – 20 minutter. Avhengig av formenes størrelse. Dette gir ca. 25  store eller 50 små muffins


Tips

Sjokolademuffins

Lages som blåbærmuffins, men du sikter 1 ss. kakaopulver sammen med Jyttemjøl Original og bakepulver.  

Fylles i former som ovenfor, men stikk en eller flere Mokkabønner ned i formene.  

Stekes som ovenfor. 

 

Pynt gjerne muffinsene dine med glasur og jellybeans. Visste du at du kan lage lavkarboglasur av SukrinMelis - og at JellyBelly Beans er glutenfri?

 

Kilde: Cornells
 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb