INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Oppskrift Glutenfrie Jyttemel Boller

Du trenger:

  • 500 gr Jyttemel Mix
  • 8 dl melk
  • 100 gr myk margarin
  • 100 gr sukker eller Sukrin
  • 1 ts kardemomme
  • 50 gr tørrgjær
  • 1 egg
  • 125 gr glutensubstitutt (Orgran)

Slik gjør du

    • Bland sammen sukker, kardemomme, tørrgjær, glutensubstitutt og Jyttemjøl Mix. 
    • Smelt margaring, ha i melk og varm til 40 grader.
    • Bland alle ingredienser og elt til deigen er smidig.
    • Dekk til bollen og la deigen heve til dobbelt størrelse ca. 30 minutter.
    • Rull ut boller i passe størrelse.
    • Pensle med egg.
    •  Steks midt i ovnen ved 225°  i ca. 10 minutter.


Tips

    • For høyere boller del dem i to og fyll i krem. 
 
Kilde: Holmen Crisp
 

Følgende ingredienser får du her:

 

 
     
     

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb