INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Glutenfrie Hvitløksbaguetter

Du trenger:

  • 500 g brødmix (2 x 250 g-pakke eller 1/2 1 kg-pose)
  • 6 dl vann
  • 100 g smør
  • ½ hvitløk
  • 1 bunt persille (ca 1/2 beger)
 

Slik gjør du

  • Ta smøret ut av kjøleskapet slik at det blir mykt. 
  • Sett deretter stekeovnen på 175 grader. 
  • Bland bakemixen med vann og form to avlange brød. 
  • Hakk hvitløk og persille, og bland det med det myke smøret. 
  • Skjær snitt i brødene som fylles med hvitløksblandingen. 
  • Stekes i ca 35 minutter. 
  • Avskjøles på rist. 
  • Baguetten smaker best fersk.
Kilde: Funksjonell Mat


 

 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb