INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Glutenfri Granola med Sukrin og Fiberfin

Du trenger:

  • 250 g havregryn
  • 50 g solsikkekjerner
  • 50 g skivede mandler
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g gresskarkjerner
  • 50 g kokos
  • 50 g tørkede tranebær
  • ca. 40 g Sukrin
  • 40 g FiberFin
  • ¼ ts vaniljepulver
  • 6 ss rapsolje eller kokosolje
 

Slik gjør du:

Bland alt det tørre godt sammen i en stor bolle.
Ha deretter i raps- eller kokosoljen.
Stekes på 140 grader i ca 50 min, med jevnlig omrøring.

 

Næringsinnhold per 100 gram

Energi: 483 kcal  protein: 11,3  karbohydrat: 33,4  fett: 31,4  fiber: 10,9

Kilde: Funksjonell Mat


 

 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb