INFO: Butikken er solgt, og i den forbindelse midlertidig stengt. 

Oppskrift Glutenfri Focaccia

Du trenger:

  • 2 dl linfrø bløtlegges i 6 dl vann
  • 200 g glutenfri havregryn
  • 300 g Jyttemjøl Teff
  • 100 g Jyttemjøl Original
  • 1 ts havsalt
  • 100 g hakkede valnøtter
  • 1,5 dl solsikkefrø
  • 1 ss natron
  • 2 egg
  • 2 dl kaldpresset raps eller olivenolje.
  • Krydder etter eget ønske

Slik gjør du

  • 2 dl linfrø legges i bløt natten over.
  • Vannet skal brukes.
  • Bland de tørre ingrediensene.
  • Tilsett så væsken til du har en tykk grøt.
  • Hell grøten over i en langpanne. Klem massen ned i pannen, bruk lit olje på fingrene.
  • Steks ved 50° i ca. 20 minutter. Deretter settes temperaturen opp til 200° i ca. 30 min.
  • Man kan eventuelt krydre med oregano eller annet krydder.

 

Kilde: Holmen Crisp
 

Følgende ingredienser får du her:

 

 

Visa / Mastercard Nets Teller Klarna PayPal Posten Bring Trollweb